Strikke

3 fritidsaktiviteter du bør overveje

Denmark

Der er altid så meget snak om, hvor svært det er at finde ens drømmejob – som om det er den vigtigste ting i livet. Arbejde, arbejde, arbejde. Er det virkelig alt, hvad du vil med dit liv? Det er selvfølgelig noget, som rigtig mange bruger størstedelen af deres vågne timer på, men hvad med at se på, hvad du vil lave, når du ikke har travlt med at arbejde? Der findes mange forskellige fritidsaktiviteter, som du kan bruge de resterende timer på, men flere og flere ender med at sidde derhjemme foran fjernsynet, når de i stedet kunne have brugt deres fritid på noget, der både er bedre for deres helbred og i nogle tilfælde produktivt. Vi vil gerne støtte op om lige netop de ting, så her har du tre fritidsaktiviteter, du bør overveje at flette ind i dit liv.

Kampsport er en af ting, mange slet ikke forstår meningen med – eller rettere, de misforstår formålet med at dyrke sporten. Det har slet ikke noget med vold at gøre. Mange der slås meget, når de er i byen eller lignende, ender faktisk med at stoppe, når de først har dyrket en kampsport i et stykke tid. Slåskampe handler nemlig langt hen ad vejen om at miste kontrol, mens kampsport handler om det modsatte. Med kampsport lærer du at holde fokus og forblive rolig. Det er en afstressende aktivitet, der desuden er en af de bedste former for motion, hvis dit formål med at motionere er at forbedre og vedligeholde dit helbred.

Hvis du i stedet forsøger dig med noget så inaktivt som at strikke, så kan du til gengæld spare penge ved at lave nogle af de ting, du normalt ville have brugt penge på i butikkerne. Det kan være alt fra trøjer og sokker til karklude og grydelapper, alt efter hvor erfaren du er og hvad du har brug for. Hvis du strikker mere, end du selv og dine nærmeste har brug for, så kan du selvfølgelig sælge det og tjene lidt penge ved siden af. Hvis du ikke tjener særlig mange penge hvert år, behøver du ikke at tænke på skat, så det er såmænd meget nemt at gå i gang med. For at komme i gang får du brug for garn og strikkepinde. Strikkegarn fra Garnroyal.dk er både billigt og af høj kvalitet, så det er et godt sted at starte.

Sidst men helt bestemt ikke mindst har vi meditation, som man kan se som en renere form af de to førnævnte. Det er både afstressende og øger ens evne til at fokusere, samtidig med at det kan give en bedre indsigt i sine egne sindstilstande, følelser og tanker, således at man kan blive et mere målrettet og helt menneske. Du får hverken motion eller penge ud af at meditere, i hvert fald ikke direkte, men de rent terapeutiske og afslappende elementer er til gengæld helt i top.