Julepakker

4 tips til juleforberedelse

Denmark

Julen er hjerternes fest og selvom den langt fra er startet endnu, er der en masse ting du kan forberede, som kan give dig mere overskud, når vi springer ind i december måned. For selvom julen bringer en masse hygge og gode stunder med sig, er der også mange der føler et stort pres, med alle de ting der skal klares.

Frygt ej… Der er en masse ting du kan starte tidligt med, så du kan læne dig tilbage og nyde alt det julen, har med sig.

 

Rengøring

Det er aldrig en fryd at skulle i gang med hovedrengøringen. Men når du er færdig, kommer du til at takke dig selv – specielt når du skal have julepynten frem fra gemmerne og huset pyntet op. Frem med handskerne og giv hele hjemmet en tur, lige fra badeværelset til køkkenskabene. Få hele husholdningen til at deltage og sæt noget musik på, som I kan danse til og synge med på, så går det hele som en leg.

 

Opskrifter

Jul er lig med mad… Masser af mad! Med de tusindevis af forskellige muligheder, kan det være en god ide at få styr på opskrifterne på forhånd, så du har udvalget klar, når du gerne vil i gang. Så find kogebøgerne frem og søg google igennem, for hvad end du skal bruge, om det så er den perfekte sovs til anden eller verdens bedste pebernødder.

 

Pakkekalender

At planlægge og købe ind til en pakkekalender kan være noget så hyggeligt. Men er tiden knap og butikkerne fyldte med andre mennesker, kan det også være et helvede at skulle gøre. Sørger du for at gå i gang i god tid, kan du lave en overordnet plan, så du kan købe gaverne lidt efter lidt og slippe noget af det stress, som ellers kan følge med.

 

Pynt

Ikke nok med, at det er hyggeligt at pynte hjemmet op til jul, så kan der også findes mange hyggelige timer i at lave julepynten sammen – og der er et væld af muligheder. Det kunne være julepynt til træet, som kan klippes, klistres eller syes sammen. En anden god tradition er juledekorationer, så man kan følge med i dagene på kalenderlyset. De kan laves i alle farver og former, men husk at bruge planter der er velegnet til dekorationer, så du ikke står med en halvskaldet dekoration halvvejs igennem december.