Biler

Dette bilmærke bør du investere i

uncategorized

Leder du efter en ny bil, men ikke ved, hvilket mærke, du skal investere i? Der findes i dag mange forskellige bilmærker, og mange af dem kommer fra Tyskland og Japan. Hvilken skal du dog investere i og hvilket mærke passer bedst til dine behov?

Renault

Renault er et fransk bilmærke, der blev grundlagt af Louis Renault og hans brødre i 1898. Brødrene havde tidligt gode resultater i motorsport. Renault er altså kendt for sit mærke i motorsport og sin særdeles gode motor. Renault Captur er f.eks. den mest solgte SUV i Europa og Renault Clio er den anden mest solgte bil i Europa. Renault leverer biler i forskellige farver og design, som giver dig mulighed for at finde præcis den bil, der tiltrækker dig. Renault er bl.a. Danmarks 4. største virksomhed og har siden 2008 været fabriksejet importør. Renault er en stærk bil, der holder længe og aldrig svigter. Du kan med Renault sikre dig en upåklagelig bil.

Suzuki

Suzuki er et japansk bilmærke og er specialiseret i fremstilling af kompakte biler. Suzuki har igennem de seneste år været blandt de mest solgte biler i Danmark. Desuden har Suzuki motorcykler også været en af de mest solgte. Ligesom Renault, har Suzuki forskellige design og farver, så du kan finde, hvad der passer dig bedst.

Mazda

Mazda er igen et japansk bilmærke og i 2007 fabrikerede Mazda næste 1,3 millioner køretøjer til verdensmarkedet. Mazda har desuden deltaget og vundet mange sejre indenfor Le Mans, der er en klassisk 24-timers racerløb konkurrence i Le Mans i Frankrig. Mazda blev kendt for deres rotationsmotor, hvis idé kom fra tyskeren Felix Wankel. Denne motor benyttede de også indenfor motorsport.

Skoda

Skoda er en tjekkisk bilfabrikant og blev i 2000 100% ejet af datterselskabet Volkswagen Group. Skoda er en utrolig stærk og robust bil, med en stærk motor. Den er kendt for at holde længe og aldrig svigte. Skoda nåede i 2011 et salg på 875.000 solgte biler.

Audi

Du har nok altid drømt om en Audi, og det er der også en grund til. Audi er et tysk bilmærke, der blev grundlagt tilbage i 1910. Mærket er kendt for dyre biler, med store motorer. Audi produceres i 9 fabrikker rundt omkring i verden. I dag har Audi en af de mest flotte design og moderne look. Audi har f.eks. i 2019 både kunstig intelligens og autopilot.

BMW

BMW er endnu et luksuriøst tysk bilmærke, hvis moderne look altid har været en drøm. BMW blev grundlagt i 1916 og begyndte i 1945 også at producere motorer til fly. I 2015 var BMW en af de største motor producenter og producerede 23 millioner motorer. Det er ingen hemmelighed at BMW har en af de bedst motorer, men til en billigere pris, kan du finde en Renault, der er ligeså god.