Forkæl din hud med Ecookings produkter

Denmark

Din hud har det hårdt om vinteren. Udenfor er vejret koldt, vådt og ruskende, og inde er luften tør af radiatorvarmen. Mange oplever at have sprukne læber og træt hud i de mørke vintermåneder. Det er trist at se på, men det er heldigvis muligt at rette op. Det er ikke uden grund, at der er godt salg i hudplejeprodukterne i vintermånederne. Men det gælder om at købe de rigtige, dem der faktisk virker og har en helende og opfriskende effekt på træt og kedelig hud.

Da Tina Søgaard grundlagde sit koncept, ecooking, var det netop på baggrund af hendes egne oplevelser med træt hud. Efter en skilsmisse med mange komplikationer, så hun sig selv i spejlet og besluttede sig for at gøre noget ved det. Hun gik i køkkenet og kastede sig ud i et arbejde med at lave lækre cremer, som stadig er i proces, under navnet ecooking. Hun var besluttet på at skabe hudpleje, der var baseret på naturlige økologiske principper og med ingredienser, der var lige så naturlige som huden selv.

Lækker hud til alle

Den megen eksperimenteren i køkkenet mundede ud i en samling cremer og hudprodukter, der er svære at finde mage til på markedet. Det er ikke uden grund at ecooking har fundet fodfæste så hurtigt, for ecooking er svaret på mange kvinders råb om hjælp, inklusiv Tina Søgaards eget. Der er kommet mange forskellige produkter i serien, både med og uden duft, men altid med et organisk og økologisk præg. Og så virker de faktisk efter hensigten.

Find ecooking hos Coolshop

Man kan roligt sige at coolshop.dk er et sted, hvor man kan finde lidt af hvert. Spillekonsoller, intelligent belysning, LEGO-legetøj og nu altså også de lækre produkter fra ecooking. Der er masser af gode grunde til at gå på opdagelse i denne webbutik. Hvis du alligevel skal ind og købe en lækker creme til din trætte hud, så se dig lidt omkring. Man kan jo altid være heldig at finde noget, man slet ikke var klar over at man savnede. Her er Coolshop alle tiders sted.