Hund

Hvem er i virkeligheden menneskets bedste ven?

Tips

Menneskets bedste ven er hunden! Eller er den det? Udtrykket er hyppigt brugt og alment kendt men i en konstant foranderlig og globaliseret verden, udfordres postulatet konstant. Menneskets behov ændres og nye teknologier ser dagens lys.

Der argumenteres bl.a. for, at hunden skulle være menneskets bedste ven, da den vil være ved ens side, selv når mennesket gennemgår svære perioder eller nogle af livets udfordringer og dilemmaer. Den tavse støtte kan være smertelindrende for sindet – hunden elsker altså mennesket ubetinget! Hunden ses også anvendt til erhvervsformål, hvor politibetjente helt sikkert påskønner deres højt elskede firbenede venner. Når snakken falder på praktiske gøremål, er der dog længere mellem snapsene. Når dine egne egenskaber som hænder og hjerne ikke kan løse dit gøremål, må du søge andre veje – og her er hunden ikke til meget hjælp.

Værktøj hjælper dig på vej

I flere årtusinder har mennesket udviklet værktøj, som kan løse opgaver, som ellers har virket uløselige. Det har konstant gjort mennesket mere effektivt og ført til udvikling – et behov der stadigvæk lever i bedste velgående i det 21. århundrede. De mest gængse værktøjer såsom hammer og sav har udviklet sig minimalt de sidste mange år og står stadigvæk, som man kender dem. Andre værktøjer gennemgår dog radikale ændringer, og innovative løsninger rammer markedet, hvilket revolutionerer synet på værktøj og deres grad af funktionalitet.

Victorinox er her en af de helt store spillere på markedet. De udvikler alt-i-en værktøj, som fylder minimalt, så du kan have det i lommen. Deres multi-tools har så mange funktioner, at du har en hel værktøjskasse i en lomme-størrelse. Der er altså noget til enhver situation og opgave. Dette giver uanede muligheder, når en praktisk udfordring skal imødegås. Uanset om det er til hverdagens gøremål, som funktion i håndværkerbranchen, et element i tasken til trekkingturen eller noget helt fjerde, så giver Victorinox dig mulighed for at frembringe mange løsningsforslag, når du skal tilgå en problemstilling.

Men kan et multi-tool erstatte hunden, som menneskets bedste ven? – Ja, bestemt! Det er altid tilgængeligt med dets lille kompakte størrelse, så selv når du befinder dig i Langtbortistan og desperat mangler en saks, en proptrækker eller måske en dåseåbner, har du din lomme-kammerat lige ved hånden.

Nye venskaber opstår

Når vurderingen om menneskets bedste ven bringes op, er det noget, der kan dele vandene. Det er selvfølgelig fast forankret og møntet i folks subjektive holdninger samt behov.

Den øget globalisering i verden øger samtidig også en større tilgængelighed – altså større mulighed for, at du tilegner dig en ny bedste ven. Hunde-elskere vil nok stadigvæk være af den overbevisning, at hunden er menneskets bedste ven, men til dagligdagens udfordringer er den i særdeles skarp konkurrence med et multi-tool fra Victorinox. Så selvom dit multi-tool ikke just har en logrende hale, så er det helt sikkert glad for at være din følgesvend gennem livets store og små udfordringer. Victorinox er desuden i yderst høj kvalitet, hvilket gør, at du kan stole på værktøjet gennem tykt og tyndt. Det er vel og mærke også meget værd, når man er ude i naturen langt væk fra trygge rammer.