Optimér din hverdag med en ugekalender

Denmark

Vi kender alle gyset, der går gennem kroppen, når man pludselig indser, at man har glemt en aftale. Hvis det sker lidt for ofte for dig, så er det måske en god anledning til at anskaffe en fysisk ugekalender. For selvom er ganske enkelt at skrive sine aftaler ind i sin digitale kalender, så får man det ofte ikke gjort. Læs her et par fordele ved at anskaffe sig en fysisk ugekalender.

 

Få et bedre overblik

Selvom alle de elektroniske enheder, vi anvender i dagligdagen – smartphones, tablets og computere – er spækket med diverse digitale kalendere, så kan de bare aldrig rigtig erstatte følelsen og nyttigheden af en fysisk ugekalender.

Med kalendere er det lidt ligesom med bøger. Vi hørte i mange år om, hvordan den fysiske bog langsomt ville uddø i takt med litteraturens fremstormende digitalisering. Men tænk engang – den fysiske bog lever stadig i bedste velgående den dag i dag! Det skyldes, at vi mennesker i høj grad er visuelle, og at skærme – uanset hvor dyr teknologien bagved er – trætter vores øjne.

Den fysiske kalender er altså udødelig. Og med en ugekalender, du kan have med dig overalt og hele tiden have liggende fremme foran dig på arbejdet, eller hvor du end befinder dig, er det så dejlig nemt og overskueligt at holde styr på alle ugens ærinder, aftaler og aktiviteter.

 

Skab struktur i hverdagen

En ugekalender behøver ikke kun at være forbeholdt de større begivenheder, så som fødselsdage, jobsamtalen eller frisørtiden, der er spredt ud over dagene i ugen og måneden. Mange mennesker har brug for en stram struktur for at holde sig ”i gang” og bevare motivationen, og de får enormt meget ud af skrive dagens mindre ærinder og aktiviteter ned.

”Kl. 10: Yoga”. ”Kl. 12: Frokostpause”. ”Kl. 16: Handle ind”. Nogle mennesker har ganske enkelt brug for at skemalægge alt, og det er bare så meget nemmere og mere overskueligt med en fysisk kalender frem for en digital.